Az Árufuvarozás használatával optimalizálhatja a szállítási költségeket, fejlesztheti vállalkozását. Cége regisztrálásával új távlatok nyílnak meg, lehetősége adódik a még inkább költséghatékony működtetésre. Saját erőforrásait elérhetővé teszi a világ különböző pontjairól regisztrált cégek, vállalatok számára, mindazonáltal Ön is profitálhat az Árufuvarozás rendszeréhez csatlakozott társaságok ajánlataiból.

Számos szállításra váró szabad jármű és szállítmány naponta Magyarországon

Regisztráljon Ingyenesen

Ön az üzleti világ ugyanazon szegmensében érdekelt, egyre növekvő létszámú csoportjához csatlakozik, melynek eredménye számos olyan kedvező üzleti kapcsolatot létrejötte lehet, amely ezen körön kívül nem valósulhatott volna meg. Próbálja, regisztráljon a Árufuvarozásra most!!

Sok, elsősorban szállítmányozással foglalkozó cégnek jelent problémát az "üres", vagy más néven "halott" kilométerek. A teherautók általában üresen térnek vissza a telephelyre, amely jelentős pénzbe és idejébe kerül a vállalkozásnak. Az Árufuvarozás használatával az "halott" kilométereket átfordíthatja jövedelmező kilométerekké. Töltse fel, majd listázza ki saját szállítógépjárműveit az Árufuvarozáson, és csökkentse szállítási költségeit.

When fuvarozók and fuvaroztató rendelők egymásra találnak az Árufuvarozáson keresztül, az nem csak a "halott" kilométerek csökkenését jelenti; az optimális áruszállítás kevesebb hulladékot, káros anyagot termel, a környezetre gyakorolt hatás is kedvezőbb az ilyen rendszer használatával.

Searching for suitable offers for you company, whether we're talking about goods to transport or available trucks, is usually time consuming. Doing this the tradition way, by making phone calls and sending emails requesting offers can be replaced with just a few click on a good freight exchange platform. Use filters to find the best offers for your company!

Az online ügyintézés bizonyos kockázatokkal jár, különösen igaz ez, ha üzletről vagy pénzügyi tranzakciókról beszélünk. Az Árufuvarozás kizárólag egy közvetítői platform, a fuvarozók és a szállítás megrendelők részére, a kiemelt figyelem és körültekintés a felhasználók részéről kell hogy meglegyen egymás irányában.

Íme néhány dolog, melyet javaslunk megfontolni és ellenőrizni, mielőtt üzleti kapcsolatba lép az Árufuvarozón keresztül:

  • Minden esetben ellenőrizze a cég hitelességét; a cég által feltöltött dokumentumok, kiváltképp a nyilvántartásba vételt igazoló okiratok, vagy szállítási engedélyek, még inkább hitelessé teszik az adott társaságot;
  • Még akkor is, ha úgy találja, a cég által feltöltött dokumentumok eredetiek, ellenőrizze az cég hátterét az erre célra létre hozott felületeken, például a VIES adószám ellenőrzésével (EU vállalkozások esetén);
  • A legtöbb árufuvarozási platform ügyfélminősitési rendszert alkalmaz – a felhasználók többsége általában mások véleményét döntően figyelembe véve hozna létre üzleti kapcsolatot egy regisztrált vállalkozással. Az értékelést, mint referenciát használhatja annak eldöntésére, hogy kíván-e üzleti kapcsolatba lépni az adott partnerrel, vagy sem;

Az árufuvarozás során fellépő legnagyobb kockázatot a fizetés-képtelenség és a szállítmány eltulajdonítása jelentik. Az ilyen jellegű esetek elkerülése érdekében mindig ellenőrizze annak a cégnek a hitelességét, mellyel együtt szeretne dolgozni, kezdve a dokumentumok érvényességével, a megkötendő megállapodás minden részletre kiterjedő, és a feltételek biztosítottak mindkét fél részéről.

Abban az esetben, ha bármi incidens történik, annak ellenére, hogy minden biztonsági intézkedést előzetesen megtett, azt jelenteni kell az illetékes hatóságoknak. Kattintson ide az EU összes országának Fogyasztóvédelmi Hatósága elérhetőségeiért..

A fuvarozók mindig ellenőrizzék, hogy a megbízó rendelkezik-e a szállítmányhoz szükséges okmányokkal (szállítmány forrása, beszerzési dokumentumok), míg a megbízónak ellenőrizni kell, hogy a szállítást végrehajtó rendelkezik-e engedéllyel a szóban forgó árutípus szállítására és érvényes biztosítással.